miercuri, 12 februarie 2014

Pasi de baza pentru demolarea casei

Primul pas pe care trebuie sa-l faci este sa cauti o firma specializata in demolari de cladiri care sa-ti faca o estimare de pret si de timp pentru specificul proiectului tau.

Casa trebuie sa fie inspectata pentru a se exclude riscului contaminarii mediului cu materiale toxice precum asbest, vopseluri etc.

De asemenea furnizorii de apa, gaz si electricitate trebuie sa fie informati si sa ia masurile necesare pentru evitarea unui accident.

Colaboreaza cu firma de demolari pentru a salva anumite materiale care pot fi reciclate precum geamuri, rame, parchet, materiale de constructie si chiar fundatia.

Demolarea unei cladiri dureaza cateva zile si este nevoie de un excavator special, acesta va ajuta la daramarea peretilor si mutarea acestora in camioane pentru transport.

2 comentarii:

  1. e interesant ce scule se folosesc la demolari . am gasit ceva super interesant pe http://topuri.info/2016/04/totul-despre-taiere-cu-discuri-diamantate/

    RăspundețiȘtergere
  2. sa vedeti aici si un alt articol despre demolarile controlate si cum functioneaza ele http://topuri.info/2016/04/ce-sunt-demolarile-controlate/

    RăspundețiȘtergere